Torek, 02 junij 2020
Iskanje

Trst rokometna prestolnica

V športni dvorani na Čarboli bo ta konec tedna potekal »final eight« italijanskega pokala

Trst |
28. feb. 2019 | 18:33
Dark Theme

Trst bo ta konec tedna italijanska prestolnica rokometa. V športni dvorani na Čarboli bo od petka do nedelje potekal finalni turnir italijanskega pokala. Po sistemu »final eight« se bo za pokalno lovoriko pomerilo osem najboljših ekip v letošnji A1-ligi. To so Bozen, Brixen, Cassano Magnago, Conversano, Junior Fasano (aktualni državni prvak), Fondì, Pressano (branilec naslova) in seveda domači Pallamano Trieste. Danes (v petek) bodo na sporedu četrtfinalni dvoboji, jutri (v soboto) polfinalni tekmi, v nedeljo pa tekma za tretje mesto in finale. Za ogled vseh tekem bo vstop prost.

Podrobnosti finalnega turnirja italijanskega pokala so predstavili na tiskovni konferenci v muzeju orientalske umetnosti v Ul. San Sebastiano. Pred novinarji so spregovorili predsednik italijanske rokometne zveze FIGH Pasquale Loria, predsednik rokometnega kluba Pallamano Trieste Giuseppe Lo Duca, občinski odbornik za šport Giorgio Rossi in pokrajinski delegat CONI Ernesto Mari.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo