Sreda, 08 december 2021
Iskanje

Uefa ustavila disciplinski postopek proti »disidentom«

Postopki proti Barceloni, Real Madridu in Juventusu so nični

Švica |
28. sep. 2021 | 9:50
Dark Theme

Disciplinska komisija Evropske nogometne zveze (Uefa) je sinoči ustavila disciplinski postopek proti klubom, ki so bili vpleteni v ustanovitev superlige. Postopki proti Barceloni, Real Madridu in Juventusu so nični, kot da ne bi bili nikoli odprti. Odločbo, da mora Uefa zaustaviti postopek, je minuli teden sprejelo madridsko sodišče.

Gre za zadnje poglavje v aferi, ki je spomladi povzročila veliko ogorčenja med navijači in nogometnimi navdušenci. Omenjeni trije klubi, Real Madrid, Barcelona in Juventus, so bili med 12 predlagatelji za ustanovitev elitne superlige. Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Milan, Inter in Atletico Madrid so hitro odstopili od projekta.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo