Ponedeljek, 21 oktober 2019
Iskanje

Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar

Trenerka Gina Lazarević pred četrto izvedbo akcije Postani fit tudi ti

Trst |
7. sep. 2019 | 7:21
Dark Theme

Se počutite dovolj »fit«? Bi se radi znebili odvečnih kilogramov in izboljšali kakovost svojega življenja? Trenerka Gina Lazarević vas nestrpno pričakuje na akciji postani fit tudi ti 4.0. Napočil je čas, da se odločite in sprejmete ta izziv.

Gina, kašna so pričakovanja pred četrto izvedbo akcije postani fit?

Pričakujem, da bo tudi letošnja sezona uspešna. Zato vabim vse, ki se še niso odločili, naj se prijavijo na akcijo. Verjemite mi, ne bo vam žal.

Kakšne vrline morajo imeti kandidati?

Biti morajo poslušni, vztrajni in imeti voljo do dela. Ker je akcija namenjena čisto vsem, kandidati posebnih vrlin ali psihofizičnih sposobnosti ne potrebujejo. Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar.

Več v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku.

Postani fit tudi ti 4.0: prijavi se čim prej!

Ali ste pripravljeni na nov izziv? Vrača se akcija Postani fit tudi ti. Kmalu bomo izbrali nove kandidate, ki bodo pod taktirko fitnes trenerke Gine Lazarević trenirali in hujšali trikrat tedensko. Akcija Postani fit tudi ti 4.0 se bo začela 4. oktobra. Kogar zanima sodelovanje v naši akciji, se lahko do 20. septembra prijavi preko elektronskega naslova: ginalazarevic.fitnes@gmail.com. Po prijavi se bo trenerka pogovorila z vami.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo