Nedelja, 14 april 2024
Iskanje

Zadovoljna. Pravzaprav z enim niti ne ...

Čas hitro mine. Kilogrami so skopneli in centimetri v pasu so se zoožili. Naša akcija Postani fit tudi ti 3.0 gre proti koncu.

16. mar. 2019 | 9:38
Dark Theme

Naši »junaki« Sabina Citter, Erika Ghezzo, Majda Klemše in Paolo Magnani bodo skušali do konca meseca iztisniti še zadnje atome moči in iztrgati največ kar se da: naša akcija Postani fit tudi ti 3.0 gre proti koncu. Zastor bo dokončno padel konec meseca. Zadnji trening pod taktirko mentorke in idejnega vodje fitnes trenerke Gine Lazarević bo v petek, 29. marca.

»Tisti dan bomo bržkone še zadnjič stehtali vse štiri konkurente ter jih seveda poslikali. Fotografije bomo primerjali s tistimi, ki smo jih naredili konec septembra. Lanske fotografije so šokirale bralce. Bile so izjemne. Videli bomo, kako bo letos. Srčno upam, da bo kot lani, ko so bili rezultati odlični,« je dejala Lazarevičeva, ki pa ni zadovoljna z vsemi štirimi konkurenti. »Paolo (Magnani o. av.) je v zadnjih tednih ‘pošprical’ kar nekaj treningov. Pa nisem niti gotova, ali se drži vseh prehranskih navodil,« nas je opozorila Lazarevičeva.

Daljši intervju s fitnes trenerko si lahko preberete v današnji (sobotni) izdaji Primorskega dnevnika.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava