Petek, 18 oktober 2019
Iskanje

Zmagala Sofia Goggia, grd padec Ilke Štuhec (video)

Današnji smuk v Crans Montani

Švica |
23. feb. 2019 | 12:23
Dark Theme

Ilka Štuheč je na smuku svetovnega pokala v Crans Montani, ki ga je osvojila Sofia Goggia, padla in z visoko hitrostjo zletela v zaščitno mrežo. Kazalo je, da ni utrpela hujših posledic, saj je sama vstala in nato odsmučala do ciljne arene, kjer je pozdravila gledalce. Toda kasneje je odšla v bolnišnico, ker naj bi čutila bolečine v kolenu.

Štuhčeva je v sredinskem delu proge je po skoku izgubila ravnotežje in padla. Z veliko hitrostjo je nato pristala v zaščitnih mrežah.

Zmagala je Italijanska Sofia Goggia, na drugo mesto se je uvrstila Švicarka Joana Haehlen, tretja pa je bila Avstrijka Nicole Schmidhofer. Med prvo deseterico sta tudi Italijanki Federica Brignone in Nadia Fanchini, ki sta se uvrstili na 7. oz. 8 mesto.

Eurosport je na twitterju objavil video padca Ilke Štuhec.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo