Sreda, 05 avgust 2020
Iskanje

250 slovenskih knjig za Burlo

Dobrodelna pobuda SKD Vigred in Osnovne šole Stanka Grudna iz Šempolaja

Trst |
1. apr. 2019 | 9:25
Dark Theme

SKD Vigred in osnovna šola Stanka Grudna iz Šempolaja sta na povabilo združenja Amici Hospice Pineta pristopila k solidarnostni akciji »Otroci za otroke Burla« z nabirko knjig. Člani zborčka, plesne in glasbene skupine Vigred ter učenci osnovne šole so zbrali 250 slovenskih knjig in jih v torek izročili knjižnici v pediatrični bolnišnici Burlo Garofolo.

Dobrodelne pobude pa se bodo nadaljevale: SKD Vigred in KD Rdeča zvezda bosta prihodnjega 7. aprila v športno-kulturnem centru v Zgoniku priredili tradicionalno, letos že 27. revijo otrok in mladih Vsi smo prijatelji. Gre za praznik otrok in mladih, ki delujejo po raznih društvih, ki je hkrati tudi priložnosti za širjenje vrednot sodelovanja, spoštovanja in solidarnosti tudi med najmlajše. Ob bogatem glasbenem, plesnem in športnem repertoarju bo steklo zbiranje prostovoljnih prispevkov, ki bodo namenjeni organizaciji Agmen, ki pomagajo otrokom, ki so zboleli za rakom.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo