Torek, 13 april 2021
Iskanje

Avto obtičal na dvorišču družine Pirjevec

16. nov. 2017 | 15:20
Dark Theme

»Nekaj takega še nisem videla.« Profesorica Marija Pirjevec ni mogla verjeti svojim očem, ko se je zjutraj odpravila po časopis in zagledala kopico gasilcev in policistov pred hišo. Okrog 4. ure zjutraj se je namreč avtomobilist silovito zaletel v avtomobil, ki je bil parkiran pred njenim vhodom in za seboj pustil pravo razdejanje.
Veliko podatkov o dogodku nam žal ni uspelo izbrskati, pa vendar lahko z gotovostjo zapišemo, da moški, ki je sedel za volanom avtomobila peugeot, prav gotovo ni vozil počasi. Vsaj glede na škodo, ki jo je povzročil. S svojim avtomobilom se je naglo pripeljal po Ulici Commerciale v smeri proti Opčinam. Najbrž je hotel zaviti levo v Ulico Cordaroli, ko ga je zaneslo in izgubil je nadzor nad vozilom. Silovito je priletel v avtomobil ford focus, ki je bil parkiran ravno na križišču, pravzaprav pred vrati družine Pirjevec. Trk je bil tako močan, da je parkirani focus odbilo ritensko v železna vrata in jih podrl. Avtomobil s popolnoma uničenim prednjim delom je obtičal kakih šest metrov od vhodnih vrat, sredi vrta družine Pirjevec.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo