Četrtek, 13 december 2018
Iskanje

»Višješolci izdelajte logotip svoje šole«

11. okt. 2018 | 17:02
Dark Theme

Spodbuditi ustvarjalnost in s tem motivirati dijake, da z logotipom povzamejo duh izobraževalne ustanove, v kateri preživljajo ključno obdobje svoje življenjske poti. Pod tem vodilom si je predsednica združenja 50 & Più Marina Vlach zamislila natečaj, ki je namenjen vsem višjim srednjim šolam na tržaškem tako italijanskim kot tistim s slovenskim učnim jezikom. V igri sta hkrati timsko delo kot podajanje osebnega doživljanja šole, se pravi kraja, ki vsestransko oblikuje rast dijakov od izobraževalne in kulturne plati do človeških ter družbenih aspektov.
Višje srednje šole, ki nameravajo sodelovati, lahko svoje izdelke pošljejo na elektronski naslov 50epiu.ts@50epiu.it najkasneje do 30. novembra. Logotip mora biti v črno-beli tehniki.

Organizatorji bodo čisto vse dijake in dijakinje šole zmagovalke obdarili z majicami na dolge rokave z natisnjenim zmagovalnim logotipom.

Več v jutrišnji (petkovi) tiskani izdaji.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo