Nedelja, 05 julij 2020
Iskanje

Albano de Štivano in Irene Power sta podelila nagrade

V sredo zvečer je na Opčinah potekal sklepni večer 52. Kraškega pusta

28. mar. 2019 | 19:49
Dark Theme

V sredo zvečer je v gostilni Veto na Opčinah potekalo nagrajevanje 52. Kraškega pusta. Večer je vodil predsednik Organizacijskega odbora Igor Malalan, ki je počastil vse prisotne pustarje in pustarice s prisrčno dobrodošlico ter izrazil zadovoljstvo ob uspeli izvedbi letošnjega Kraškega pusta. Povedal je, da je bil letos najbolj vroč pust v zgodovini in da je to botrovalo tudi množičnemu obisku povorke. Prisotne pustarje in goste sta nato pozdravila tudi kralj in kraljica pusta, Albano de Štivano in Irene Power, ki sta v nadaljevanju večera podelila nagrade.

Malalan se je ob priložnosti zahvalil vsem sodelujočim, ker so vsi udeleženci pri vozovih in skupinah naredili res veliko delo in pri tem opozoril na pomen kulturnosti: dejal je, da je kljub tekmovalnosti pomembno, da tudi, kdor ni zmagal, zna zaploskati zmagovalcu v zvezi s polemiko, ki je zadevala Šempolajce. Želja je tudi, da bi se kulturni odnos med sodelujočimi v prihodnjih letih krepil in naraščal, je povedal Malalan.

Več v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo