Sreda, 23 oktober 2019
Iskanje

Aretirali več ilegalnih prevoznikov

Tržaška policija je danes zaključila širšo operacijo

Trst |
3. jul. 2019 | 17:38
Dark Theme

Tržaška policija je danes dopoldne zaključila širšo operacijo imenovano Altipiano Carsico, ki je privedla do aretacije številnih ilegalcev. Operacija se je sicer začela že junija lani, ko so policisti aretirali 37-letnega pakistanskega državljana M. A., ki je preko Slovenije pripeljal v Italijo 36 prebežnikov iz Pakistana. Prispeli so preko Balkanske poti.

Pri preiskavah je tržaška policija sodelovala z obmejno policijo ter z mobilnimi enotami iz Neaplja, Benetk, Trenta, Bergama, Milana in Trevisa.

Kompleksna policijska operacija se je zaključila s številnimi aretacijami. Pri Trevisu so za rešetke odpeljali 33-letnega pakistanskega državljana H. I. in 52-letnega Indijca S. P.: oba sta osumljena prevažanja ilegalcev čez državno mejo. V Neaplju pa je policija iz istega razloga aretirala 25-letnega Pakistanca z začetnicami A. R. A. M. U.. Vsi trije imajo redno dovoljenje za bivanje v Italiji.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo