Torek, 07 december 2021
Iskanje

Del gotovine skrival v pralnem stroju

Policisti so aretirali tri osebe, zasegli 1,3 kilograma mamil in 8500 evrov v gotovini

Trst |
31. mar. 2021 | 10:49
Dark Theme

Policisti so v okviru preiskave v zvezi z razpečevanjem mamil aretirali tri osebe in zasegli 1,3 kilograma mamil ter 8500 evrov v gotovini. Gre za tri mladostnike, stare 20 oz. 21 let, dva še nista imela opravka s pravico, eden pa je že bil v hišnem priporu v stanovanju v Ul. Valmaura, kjer je potekalo razpečevanje.

Državno tožilstvo je odredilo preiskavo, ki so jo policisti opravili 15. marca. Zasegli so 900 gramov marihuane in nekaj več kot 4000 evrov v gotovini. Več bankovcev so policisti našli v pralnem stroju, kjer jih je osumljeni skrival. Moški je ob obisku ostalih dveh oseb tudi kršil pravila hišnega pripora. Policisti so ugotovili, da je bil eden od dveh obiskovalcev dobavitelj zaseženega mamila in ravno njemu je bil namenjen denar v pralnem stroju.

Del gotovine so policisti našli v pralnem stroju (POLICIJA)
Del gotovine so policisti našli v pralnem stroju (POLICIJA)

Državno tožilstvo je odredilo hišno preiskavo tudi pri tretjem moškem. Policisti so na njegovem domu zasegli 360 gramov mamila in 4500 evrov v gotovini.

Vse tri so aretirali, eden sedi v tržaškem zaporu, ostala dva pa sta na prostosti. Zagovarjati se bodo morali zaradi posesti z namenom razpečevanja mamil.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo