Torek, 18 februar 2020
Iskanje

Festival Show se vrača v Trst

Med nastopajočimi tudi Roberto Vecchioni

Trst |
31. avg. 2019 | 13:16
Dark Theme

Festival Show se že drugo leto zapored vrača v Trst. Veliki finale dvajsetega festivala, na katerem bodo med drugimi nastopili Roberto Vecchioni, Elettra Lamborghini, Shade in Federica Carta, Red Canzian, Fred De Palma, Le Vibrazioni in The Kolors, se bo odvijal na Velikem trgu v soboto, 7. septembra, s pričetkom ob 20.30. Vodili pa ga bosta igralka Anna Safrončik in Paolo Baruzzo.

Dogodek, ki ga organizirata Radio Birikina in Radio Bella & Monella v sodelovanju z Občino Trst, sta na včerajšnji tiskovni konferenci podrobneje predstavila odbornica za velike dogodke Francesca De Santis in prefekt Valerio Valenti ob prisotnosti Paola Baruzza. V okviru turneje dvajsetega Festival Showa, ki se je začel že junija v Padovi, se je odvilo še sedem dogodkov v različnih mestih, in sicer v Chioggi, Caorlah, Jesolu, Bibioneju, Lignanu Sabbiadoro in za konec še v Mestrah.

Več v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero mesto naj bo evropska prestolnica kulture leta 2025?

13. feb. 2020 | 16:36
Kranj
Lendava
Ljubljana
Nova Gorica
Piran
Ptuj
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo