Četrtek, 17 junij 2021
Iskanje

Gospodarstveniki o potencialu srednje in vzhodne evrope

Na sedežu poslovne šole Mib School of Management 4. investicijski forum vzhodne Evrope

Trst |
7. jun. 2019 | 10:52
Dark Theme

»Srednja in vzhodna Evropa imata potencial, da postaneta gospodarsko najmočnejši regiji Evrope. Turčija, Romunija in Slovenija imata v zadnjem času največji BPD. Tudi češki in madžarski BPD stalno rasteta. V kombinaciji s finančno stabilnostjo in nizko inflacijo ta kontekst prinaša zaposlovanje, višanje plač in osebnih prihrankov ter nove investicije.« Tako je možnosti za krepitev gospodarskega sodelovanja v regiji na včerajšnjem 4. Investicijskem forumu vzhodne Evrope, ki je potekal na sedežu poslovne šole Mib School of Management, dejal predsednik zavarovalnice Generali Gabriele Galateri di Genola. Po njegovih besedah so zadnje evropske volitve pokazale, da večina Evropejcev verjame v vizijo močnejše in enotnejše Evrope.

Na forumu so se zbrali bančni in zavarovalniški strokovnjaki, analitiki in akademiki iz 15 držav (Slovenija, Albanija, BIH, Bolgarija, Hrvaška, Grčija, Kosovo, Črna Gora, Romunija ...).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

S katerim prevoznim sredstvom se boste odpravili na počitnice?

16. jun. 2021 | 6:00
Z avtomobilom
Z motorjem
S kolesom
Z avtobusom
Z letalom
Z ladjo
Z vlakom
Peš
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo