Sreda, 26 junij 2019
Iskanje

Incident v mestnem svetu

Do prerivanja je prišlo med mestno svetnico Lauro Famulari in odbornico Angelo Brandi

Trst |
16. apr. 2019 | 19:28
Dark Theme

Tržaški občinski svet je v ponedeljek zvečer pretresel tudi škandal. Med razpravo o obsodbi letakov, ki jih je v ponedeljek zjutraj pred kinodvorano Ariston, kjer so za dijake zavrteli dramo fojbah Red Land, delil eden od profesorjev navtične šole, je prišlo do fizičnega prerivanja med občinsko odbornico za šolstvo Angelo Brandi (FI) in občinsko svetnico Lauro Famulari (DS).

Besedni obračun, ki je prerasel v prerivanje, se je začel pozno zvečer, okoli polnoči, ko se je Famularijeva iz protesta, ker ji desnosredinska večina ni pustila do besede, odločila zapustiti dvorano. Dokončno pa jo je razjezila odbornica Brandijeva, ki je sedela tik ob izhodnih vratih. Ta je Lauri Famulari rekla, naj jo bo sram zaradi takega vedenja, kar je še bolj zavrelo že tako hudo kri opozicijske mestne svetnice, ki je z roko udarila po mizi in Brandijevo obtožila, da ne ve, kaj pomeni demokratično izražanje mnenj. Ta se je na obtožbo odzvala tako, da je vstala in Famularijevo odrinila stran.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo