Petek, 20 maj 2022
Iskanje

Iskanje družinskega zdravnika na Krasu prava nočna mora

Lastnik ambulante se nagiba h koncu dogovora polovične najemnine

Kras |
11. nov. 2021 | 8:21
Dark Theme

Iskanje družinskega zdravnika na Krasu ostaja prava nočna mora. V Križu je ena izmed dveh zdravnic že dalj časa na bolniškem dopustu, na Proseku pa ni videti konca že skoraj leto dni starim težavam. V prvi izmed dveh vasi so pacienti kar obstali pred zaprtimi vrati Francesce Romano, ki naj bi bila odsotna še vsaj do konca novembra. Ta je sicer imenovala nadomestnega zdravnika, ki pa paciente sprejema le v njeni tržaški ambulanti v Istrski ulici pri Sv. Jakobu. Pot v mesto je zlasti za starejše posameznike marsikdaj zelo podobna neskončnemu in kar mučnemu romanju. Številni ne vozijo ali nimajo nobenega, ki bi jih lahko z avtomobilom pospremil v Trst, na avtobus je treba marsikdaj dolgo čakati, avtobusne povezave niso najboljše.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo