Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Koronavirus: prestavili tudi sejem Internautica

Moral bi bil potekati v Trstu v mesecu maju

Trst |
4. mar. 2020 | 12:41
Dark Theme

Zaradi izrednega stanja, nastalega spričo okužb s koronavirusom, so tudi slovensko mednarodno razstavo navtike oz. navtični sejem Internautica, ki bi bil moral v maju potekati v Trstu, prestavili na leto 2021. Tako so danes sporočili organizatorji dogodka, ki je v 25 letih obstoja postal najbolj priljubljena in morju prijazna razstava plovil na jadranski obali.

Organizatorji Internautice so leta 2019 podpisali dolgoročno pogodbo z Občino Trst ob podpori deželne vlade Furlanije - Julijske krajine z namenom, da bi v tržaško središče pripeljali navtični sejem z bogato tradicijo in zanimivimi vsebinami. Dogovor o sodelovanju je bil sklenjen tudi z namenom, da Internautica končno preseže dosedanje krajevne okvire, vendar zaradi trenutnih razmer v Italiji in Evropi, povezanih s širitvijo virusa Covid-19 oz. koronavirusa ter zaradi zagotavljanja varnega in kakovostnega okolja za organizacijo tako pomembnega dogodka, so se organizatorji v sodelovanju s tržaško občinsko upravo odločili počakati do povrnitve varnostnih in zdravstvenih razmer v normalno stanje, piše v sporočilu za javnost.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo