Torek, 27 oktober 2020
Iskanje

Marihuano sta razpečevala v stanovanju

Policisti so zasegli 300 gramov marihuane in 2200 evrov gotovine

Trst |
2. sep. 2020 | 10:30
Dark Theme

Policisti so v ponedeljek popoldne v nekem stanovanju v Ul. Valmaura zasegli približno 300 gramov marihuane in 2200 evrov gotovine, precizno tehtnico in opremo za pripravo zabojčkov. Aretirali so 19-letnika, ki je zdaj v koronejskem zaporu na razpolago državnemu tožilstvu, 37-letno žensko pa so prijavili na prostosti.

Na sled razpečevalcema so prišli, potem ko so zagledali moškega, že znanega uživalca mamil, ki je izstopil iz stanovanjskega bloka v Ul. Valmaura. Ko je zagledal policiste, se je skril za avtomobile. Ustavili so ga in našli 9 gramov marihuane. Kmalu so odkrili tudi stanovanje, kjer je moški kupil drogo in v soglasju z državnim tožilcem opravili hišno preiskavo. V stanovanju sta bila 19-letni italijanski državljan, ki je že imel opravka s sodstvom zaradi droge in 37-letna ženska. Na mizi so našli 80 gramov marihuane, precizno tehtnico in opremo za pripravo zabojčkov. V košu za odpadke so našli še 200 gramov marihuane, nekaj gramov pa tudi v spalnici, kjer je bilo tudi 2200 evrov gotovine.

Mamila, gotovino, precizno tehtnico in ostalo so zasegli. Moškega so aretirali, žensko, ki je prav tako že imela opravka s pravico zaradi droge, pa so prijavili na prostosti.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Si boste naložili aplikacijo Immuni?

6. okt. 2020 | 16:18
Da
Ne
Sem si jo že
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo