Nedelja, 31 maj 2020
Iskanje

Mlada odbojkarica doma, najhujše je mimo

Zdravje igralke Sokola, ki ji je pred dvema tednoma zastalo srce med treningom v nabrežinski telovadnici, se iz dneva v dan izboljšuje

25. nov. 2019 | 16:24
Dark Theme

Življenje je včasih hudo, a te zna kljub temu v težkih trenutkih presenetiti s solidarnostjo in empatijo bližnjih, meni Elisabetta Antonič, mati mlade odbojkarice športnega društva Sokol, ki ji je pred dvema tednoma zastalo srce med treningom v nabrežinski telovadnici in so jo zatem oživljali s tam nameščenim defibrilatorjem. Osemnajstletna Jasna Grilanc je sedaj doma, njeno zdravje se postopoma izboljšuje.

Kot smo poročali, so prisotni v telovadnici hitro poklicali rešilec. Takoj zatem pa je ena izmed soigralk po telefonu poiskala še očeta, izkušenega zdravstvenega tehnika. Tullio Simeoni je štirideset let delal na rešilcih in centrali za nujno medicinsko pomoč in živi le slabo minuto stran od telovadnice v Nabrežini.

Več v jutrišnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo