Nedelja, 12 julij 2020
Iskanje

Mladeniča zabodel v prsni koš, policija ga je prijela

Nasilen dogodek v Ul. Baiamonti v Trstu

Trst |
30. maj. 2020 | 15:12
Dark Theme

Policisti tržaškega mobilnega oddelka so prijeli mladega storilca, ki je v četrtek popoldne v Ul. Baiamonti zabodel mladeniča v prsni koš. Šlo je za prepir, ki je prerasel v fizično nasilje, ko naj bi 23-letni albanski državljan D.K. priskočil na pomoč bratu in z nožem zabodel njegovega nasprotnika, 21-letnega državljana Brazilije. Tega so nato odpeljali v katinarsko bolnišnico, znak vboda je imel v prsih, več poškodb pa na obrazu in roki. Zdravniki prognoze niso izdali, ni pa v smrtni nevarnosti. Poškodovani je bil v preteklosti večkrat obravnavan zaradi kaznivih dejanj zoper osebe, premoženje in s področja prepovedanih drog.

Policija je na zelenici v bližini dogodka našla okrvavljen nož. 23-letnega D.K. so policisti takoj po dogodku odvedli na zaslišanje na kvesturo, na koncu pa so ga na podlagi zbranih obvestil odpeljali v tržaški zapor. Preiskavo usklajuje državno tožilstvo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo