Petek, 23 julij 2021
Iskanje

Moto klub policije v prostorih ZKB

Sedež tržaške sekcije v sobi nad nabrežinsko podružnico

21. jul. 2021 | 17:10
Dark Theme

Zadružna kraška banka Trst Gorica je majhno sobico, ki se nahaja nad njeno podružnico v Nabrežini, danes dopoldne predala v brezplačno uporabo tržaški območni enoti Moto kluba državne policije. Klub združuje zlasti tako še aktivne kot upokojene člane državne policije, pa tudi pripadnike drugih varnostnih organov ter več drugih simpatizerjev z namenom, da nudijo pomoč pri raznih pobudah na našem ozemlju.

Na odprtju sedeža so bili prisotni vodja tržaške sekcije Massimo Metlica, županja Občine Devin - Nabrežina Daniela Pallotta, podžupan Walter Pertot skupaj z drugimi odborniki, deželni odbornik Pierpaolo Roberti in predsednik upravnega odbora ZKB Trst Gorica Adriano Kovačič. Vsi prisotni so se zahvalili banki, ker je vedno zelo blizu potrebam lokalne skupnosti, Kovačič pa je med drugim poudaril, da je poslanstvo denarnega zavoda ne le bančna dejavnost, ampak tudi skrb za pospeševanje družbenega in kulturnega razvoja naše skupnosti.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali vas skrbi delta različica novega koronavirusa?

2. jul. 2021 | 17:24
Da, zelo
Kar precej
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo