Ponedeljek, 28 september 2020
Iskanje

Na devinsko-nabrežinski občini se obetajo nove zaposlitve

Nujno potrebujejo novo osebje

26. sep. 2019 | 8:25
Dark Theme

Devinsko-nabrežinska uprava je spravila pod streho tudi zaključni račun proračuna za leto 2018; pri glasovanju so se vzdržali le svetniki opozicije. Glavno besedo je imel seveda pristojni odbornik Stefano Battista, ki se je zaustavil pri proračunu, ki ga je Občina zaključila z negativnim predznakom, se pravi - 57 tisoč evrov. V proračunske postavke je vključen tudi presežek v vsoti 2.686.000 evrov, ki ga sestavljajo v glavnem krediti, tako da gre povečini za denar »na papirju«, je dejal Battista; to, kar je prostega denarja na razpolago pa bodo do konca decembra vložili v obnovitvena dela na občinskem območju.

Kar je pa nedvomno najbolj zanimivo, je dejstvo, da presežek omogoča tudi zaposlovanje novega osebja, kar bo pripomoglo k temu, da bo občinski aparat bolje deloval, čeprav je osebje danes zelo produktivno. »Že v prihodnjih dneh načrtujemo nova zaposlovanja,« je napovedal, županja Daniela Pallotta pa je pojasnila, da bo šlo za tri osebe C kategorije, ki bodo okrepile davčni, socialni in računovodski urad. Njim se bosta pridružila še dva lokalna policista, tako da jih bo v prihodnje 6 in pol (saj je eden zaposlen s polovičnim delovnim časom); kot zadnji pa se bo občinski ekipi pridružil še tehnik C kategorije, ki bo sodeloval z uradom za javna dela.

Več v današnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo