Sobota, 27 november 2021
Iskanje

Na Gradu sv. Justa več glasbenih dogodkov

Zaživel bo festival Hot in the City

Trst |
8. jul. 2021 | 13:05
Dark Theme

Na Gradu sv. Justa bo tudi letos zaživel festival Hot in the City, ki ga prireja družba Good Vibrations v sodelovanju z društvom Trieste iz Rock v okviru mestnega festivala Trieste Estate.

Bogat program bo v sredo, 21. julija, ob 21. uri uvedel recital Massima Ranierija Sogno e Son Desto.

Predstava je v Italiji doživela kar 500 ponovitev ter naletela na številno navdušeno publiko na turnejah v Združenih državah Amerike in Kanadi.

V četrtek, 22. julija, ob 21.30 bo na sporedu koncert toskanskega kitarista Finaza, ki je s pred kratkim preminulim italijanskim kantavtorjem Erriquezem ustanovil znano skupino Bandabardò. Tretji festivalski večer, v ponedeljek, 26. julija, bosta od 21. ure dalje oblikovala priljubljena tržaška kabaretista Maxino in Flavio Furian s predstavo Macete Show Becchino Express 2021: Resurrection.

Samuele Bersani bo v torek, 3. avgusta, ob 21. uri zasedel veliki oder grajskega dvorišča, v sredo, 18. avgusta, ob 20.30 pa bo s svojim bendom nastopila Američanka Vanessa Petres. 19. avgusta ob 20.15 bo čas za Stand Up Rock v družbi Antonia Ornara, Joeja Bastianicha in skupine La terza classe. Na glasbenem večeru Blood Brothers bodo 20. avgusta na svoj račun prišli ljubitelji Brucea Springsteena, 21. avgusta pa bo oder zasedel Alex Britti s Flaviom Boltrom.

Simone Zampieri, bolje poznan kot The Leading Guy, bo na gradu nastopil 3. septembra, 10. septembra bo festival sklenil muzikal Sweet dream.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Želel/a bi, da vlada državljanski socialni dohodek (it. reddito di cittadinanza):

13. nov. 2021 | 6:00
Obdrži
Obdrži, toda v spremenjeni obliki
Ukine
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo