Četrtek, 09 december 2021
Iskanje

Na Slofestu tudi kiosk Primorskega dnevnika

Začel se je Festival Slovencev v Italiji

Trst |
17. sep. 2021 | 10:06
Dark Theme

Z odprtjem naselja Slofest na Trgu sv. Antona novega se je danes začel Festival Slovencev v Italiji, ki bo do nedelje ponudil zelo pester spored dogodkov. Debate, predstave, vodeni ogledi, dejavnosti za najmlajše bodo popestrili dogajanje pod šotorom in v bližnji okolici.

Začel se je Slofest (FOTODAMJ@N)
Začel se je Slofest (FOTODAMJ@N)

Slofestovo dogajanje že uvajajo dejavnosti za šolarje, ki jih tradicionalno prirejajo Taborniki rodu Modrega vala, Slovenska zamejska skavtska organizacija, Sklad Mitja Čuk, Narodna in študijska knjižnica ter Založništvo tržaškega tiska, ob 10. uri pa so v Tržaškem knjižnem središču odprli razstavo Ljubezen v nas, ki jo prireja Sklad Mitja Čuk.

Primorski dnevnik je na Slofestu prisoten v kiosku, kjer boste izvedeli vse o novi digitalni izdaji našega časopisa in novi brezplačni aplikaciji za vaše mobilne telefone in tablice.

Popoln spored Slofesta je na voljo na spletni strani slofest.zskd.eu.

Vstop na vse prireditve je prost. Za udeležbo na dogodkih v šotoru in vodenih ogledih je obvezna predhodna prijava na (+39) 3497068110 ali pri info točki. Število mest je omejeno.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo