Ponedeljek, 16 september 2019
Iskanje

Namerno se je vrgel pod avto

Dolinski karabinjerji so aretirali 51-letnega goljufa

16. mar. 2019 | 12:40
Dark Theme

Dolinski karabinjerji so v sodelovanju kolegov iz Ul. Hermet aretirali zaradi goljufije 51-letnega Tržačana D.G.. V torek se je v Istrski ulici v bližini prehoda za pešce namerno vrgel pod avtomobil, ki ga je upravljala mlada ženska. Trk je bil šibak, ker je vozila počasi. Voznica mu je na mestu nudila prvo pomoč, ponesrečenec pa je odklonil klic reševalcev ter sil javnega reda. »Svetoval« ji je sporazumno in neformalno plačilo povzročene škode, kajti drugače bi ji po njegovih besedah policisti pobrali vozniško dovoljenje in bi ji naložili visoko globo. Predlagal je odškodnino v vrednosti 700 evrov.

Ženska, ki je posumila, da ima moški nekaj za bregom, se je kasneje po posvetu s svojci zaskrbljena obrnila do karabinjerjev. Za plačilo odškodnine pa se je z domnevnim ponesrečencem dogovorila za naslednji dan v nekem javnem lokalu. Na domenjeni kraj so prišli tudi karabinjerji, in sicer v civilu, ki so medtem ugotovili, da gre za hišnega pripornika. Ko mu je voznica izročila 100 evrski bankovec, so ga obkolili in ga aretirali. Prepeljali so ga v koronejski zapor, kjer je na razpolago sodstvu. Poleg goljufije se bo moral zagovarjati tudi zaradi pobega, ker ni spoštoval obvez hišnega pripora.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo