Torek, 17 september 2019
Iskanje

Nekdanjo partnerko porezal po roki in oklofutal

Karabinjerji odvzeli prostost 34-letnemu Tržačanu

Trst |
10. jun. 2019 | 17:20
Dark Theme

Še ena zgodba moškega, ki se ni sprijaznil s koncem partnerskega razmerja. Začetek tega meseca so tržaški karabinjerji odvzeli prostost 37-letnemu italijanskemu državljanu R.P., doma iz Trsta, ki je z nožem grozil svoji nekdanji 23-letni partnerki, prav tako Tržačanki. Nasilnega moškega so ovadili tudi zaradi ugrabitve.

Do kazenske ovadbe je prišlo v poznih večernih urah 2. junija, ko so karabinjerji prejeli nujen klic ženske, ki je nasilja obtoževala svojega nekdanjega partnerja. Karabinjerska patrulja se je odpravila proti domu žrtve. Ko so prispeli na kraj dogodka, so naleteli na dekle, ki je imelo roke okrvavljene, na obrazu pa vidne znake udarcev. Skupaj z žrtvijo so rekonstruirali nasilni dogodek, ki pa naj ne bi bil edini v tem razmerju.

Moški, ki se ni želel sprijazniti s koncem razmerja, je tokrat nekdanjo partnerko obiskal na njenem domu in ji začel groziti z nožem. Med prerekanjem je dekle porezal po roki ter jo večkrat oklofutal po obrazu. Nekaj udarcev s pestmi je dekle prejelo tudi v trebuh.

Več v jutrišnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo