Nedelja, 22 maj 2022
Iskanje

Obdukcija Robertovega trupla potrdila zadušitev z vrvico

V seznam preiskovanih oseb so vključili tudi dekle, zaradi katerega sta se pokojni in Alì sprla

Trst |
18. jan. 2022 | 18:58
Dark Theme

17-letni Robert Trajković je umrl zaradi zadušitve z vrvico, ki so jo preiskovalci zasegli. To je včeraj potrdila tudi avtopsija, ki jo je na truplu mladeniča izvedel specialist sodne medicine Fulvio Costantinides. Preiskovalci pa še naprej zbirajo informacije in gradivo, s katerim bi lahko ovrgli še zadnje dvome, ki jih imajo. V seznam preiskovanih oseb so zaradi možnosti vpletenosti v umor vključili tudi 19-letno Letizio Barducci, s katero bi se Robert tistega večera 7. januarja moral sestati v B&B v Ul. Rittmeyer.

Deset dni po tragičnem dogodku so preiskovalci, na čelu katerih je tožilka Lucia Baldovin, v preiskavi naredili še en korak naprej. V pomoč so jim bili zlasti telefonski klici, ki so si jih vpleteni izmenjali usodnega večera. Zdi se, da je mladi Robert domače stanovanje v Ul. Valmaura zapustil ob 21.30 in se napotil k punci, ki jo je spoznal na silvestrovo in s katero je nameraval preživeti noč. Takrat naj bi tudi poklical novo punco in ji sporočil, da bo malce zamudil. Preiskovalci so ugotovili, da je tisti večer dekle, ki je zdaj osumljeno vpletenosti v umor, preživelo s svojim bivšim fantom Alijem.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo