Ponedeljek, 22 april 2019
Iskanje

Obsežna iskalna akcija v Glinščici

Svojci pogrešajo 84-letnega G.G.

17. apr. 2019 | 9:30
Dark Theme

V Glinščici je od včerajšnjih večernih ur v teku obsežna iskalna akcija. Svojci pogrešajo 84-letnega G.G., ki se je včeraj, kot običajno, odpravil na sprehod. Njegovo vespo so našli parikrano na Jezeru.

V iskalni akciji sodeluje skupaj približno 40 reševalcev, in sicer reševalci tržaške gorske in jamarske reševalne službe z reševalnimi psi, gasilci, prostovoljni gasilci iz dolinske občine, civilna zaščita, karabinjerji in policisti. S helikopterjema civilne zaščite in gasilcev, ki je prispel iz Benetk, so opravili prelet območja nad Jezerom, peš pa so pregledali tudi vse gozdne steze, ki peljejo v Botač. Jamarski reševalci so pogrešanega iskali tudi v štirih jamah. Iskalno akcijo so ponoči prekinili, ponovno pa se je začela davi ob 6. uri.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo