Torek, 19 oktober 2021
Iskanje

Očeta do smrti večkrat zabodel

Znanih več podrobnosti o včerajšnjem krvavem dogodku v Ulici Stuparich 14

Trst |
18. sep. 2021 | 16:37
Dark Theme

Silovit prepir med očetom in sinom v stanovanju v Ulici Stuparich 14 v Trstu se je včeraj tragično končal: mladenič naj bi nekaj pred 14. uro z nožem do smrti večkrat zabodel svojega očeta. Žrtev, 55-letni Ashraf Wadam, rojen v Egiptu, a že več let prebivajoč v Trstu, naj bi utrpel vsaj deset vbodov po hrbtu in trupu.

»Učil sem se v sobi, naposled je študij prekinilo glasno ropotanje, ki je prihajalo iz stanovanja nad menoj,« je povedal univerzitetni študent, ki živi v prvem nadstropju omenjenega poslopja.

Sosedje, ki so slišali kričanje dvojice v stanovanju v drugem nadstropju, so poklicali reševalce, ko pa so ti prispeli na kraj tragedije, je bil moški že mrtev. V stanovanje so vdrli policisti v neprebojnih jopičih in aretirali domnevnega morilca, starega 25 let. Presenetili so ga na kraju umora, fant naj ne bi poskušal pobegniti. Priča je potrdila, da je videla bosega mladeniča v kratkih hlačah, vklenjenega v lisice, ki so ga policisti strpali v avtomobil in odpeljali na policijsko postajo k Sveti Soboti.

Preiskavo vodi državna tožilka Federica Riolino, v prihodnjih dneh bo najverjetneje odredila obdukcijo na truplu 55-letnika.

Zbrali smo pričevanji ženske srednjih let, ki prebiva poleg stanovanja, v katerem je včeraj tekla kri ter mladeniča, sicer sodelavca pokojnika, ki je bil z njim zaposlen v pubu na barkovljanski obali.

Več v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Podpirate razpustitev neofašistične stranke Forza nuova?

13. okt. 2021 | 15:23
Da
Ne
Ni pravi čas za take ukrepe
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo