Sreda, 25 november 2020
Iskanje

Otroci so še kako potrebovali razposajenost in skupno igranje

Združenje staršev OŠ Virgila Ščeka iz Nabrežine je v vasi že petič organiziralo poletno središče

29. jun. 2020 | 19:37
Dark Theme

»Hvala vsem vam za odlično organizacijo! Moj otrok je bil v teh tednih navdušen nad programom, igro in vzgojitelji!« »Ste res super: super poletni center, super družba, krasno okolje!« To so sporočila, ki jih starši pošiljajo na WhatsApp skupino Poletnega centra »Spet skupaj: 2020!« v organizaciji Združenja staršev osnovne šole Virgila Ščeka iz Nabrežine. In res so nasmehi otrok, njihova želja po druženju, po skupni zabavi, po dogodivščinah, dokaz, da so otroci takih pobud potrebni in da so letos še kako koristne in dobrodošle.

Združenje staršev organizira svoj poletni center že petič, tako da so program sestavili na podlagi izkušenj iz prejšnjih let, ki pa so jih morali prilagoditi novih državnim in deželnim smernicam za organizacijo poletnih centrov. Ker je poletni center začel s svojim delovanjem že 15. junija, so morali Občini Devin - Nabrežina predstaviti kar veliko papirjev, kar pa jih ni ustavilo, ker so sami starši vedeli in čutili, da so otroci še posebej potrebni skupinske igre in druženja na prostem. Občina je ponudila prostore otroškega vrtca v Nabrežini, ŠD Sokol pa jim je prijazno dal na razpolago tudi odprto igrišče »Savo Ušaj«, ki se nahaja v neposredni bližini.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za zajezitev pandemije covida-19 podpiram:

13. nov. 2020 | 17:03
Popolno prekinitev gospodarskih dejavnosti
Delno prekinitev gospodarskih dejavnosti
Nemoteno nadaljevanje gospodarskih dejavnosti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo