Petek, 29 maj 2020
Iskanje

Picopek iz Križa v resničnostnem šovu

Oddaja, v kateri nastopa Enea Savini, bo na sporedu od 7. oktobra vsak ponedeljek na postaji Canale Italia 83

Križ |
1. okt. 2019 | 12:20
Dark Theme

Od prihodnjega ponedeljka bomo po televiziji kar šestkrat spremljali kuharske podvige tržaškega picopeka, ki upravlja picerijo in gostilno Nuovo forno Savini v Križu. 42-letni Enea Savini, nekdanji upravnik picerije Pam Pam v Nabrežini, se je namreč udeležil snemanja resničnostnega šova Master Pizza Champion, ki bo od 7. oktobra v šestih nadaljevanjih na sporedu vsak ponedeljek ob 20.15 na postaji Canale Italia 83 (dostopen je tudi na platformi Sky, na kanalu 913).

»Resničnostni šov že peto leto organizira revija Ristorazione italiana. Okrog po Italiji so priredili lokalna tekmovanja, na katera se je skupno prijavilo 250 picopekov, na koncu pa se jih je 16 uvrstilo v finale. Med njimi sem tudi jaz,« je včeraj povedal Savini. Snemanje finalnega dela so sicer že opravili, oddaja pa bo, kot rečeno, na ogled od prihodnjega ponedeljka. Ne bomo razkrili, kakšna je bila Savinijeva končna uvrstitev, bralcem pa lahko zaupamo, da se je dobro odrezal.

Več v današnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo