Sobota, 19 oktober 2019
Iskanje

Picopek iz Križa v resničnostnem šovu

Oddaja, v kateri nastopa Enea Savini, bo na sporedu od 7. oktobra vsak ponedeljek na postaji Canale Italia 83

Križ |
1. okt. 2019 | 12:20
Dark Theme

Od prihodnjega ponedeljka bomo po televiziji kar šestkrat spremljali kuharske podvige tržaškega picopeka, ki upravlja picerijo in gostilno Nuovo forno Savini v Križu. 42-letni Enea Savini, nekdanji upravnik picerije Pam Pam v Nabrežini, se je namreč udeležil snemanja resničnostnega šova Master Pizza Champion, ki bo od 7. oktobra v šestih nadaljevanjih na sporedu vsak ponedeljek ob 20.15 na postaji Canale Italia 83 (dostopen je tudi na platformi Sky, na kanalu 913).

»Resničnostni šov že peto leto organizira revija Ristorazione italiana. Okrog po Italiji so priredili lokalna tekmovanja, na katera se je skupno prijavilo 250 picopekov, na koncu pa se jih je 16 uvrstilo v finale. Med njimi sem tudi jaz,« je včeraj povedal Savini. Snemanje finalnega dela so sicer že opravili, oddaja pa bo, kot rečeno, na ogled od prihodnjega ponedeljka. Ne bomo razkrili, kakšna je bila Savinijeva končna uvrstitev, bralcem pa lahko zaupamo, da se je dobro odrezal.

Več v današnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo