Četrtek, 12 december 2019
Iskanje

Po divji vožnji hlinil krajo avta

Tržaški lokalni policisti ovadili 23-letnega voznika

Trst |
22. nov. 2019 | 12:52
Dark Theme

Tržaška lokalna policija je pred dnevi zaradi hlinjenja kaznivega dejanja ovadila 23-letnega M.D. s stalnim bivališčem v Sloveniji. Mladenič je takrat pozno popoldne za volanom avta znamke Opel Meriva s slovensko registracijo vozil iz Ul. Timeus na Trg dell’Ospitale, pri čemer ga je izvidnica lokalne policije, ki je tam nadzorovala promet, ustavila zaradi preverjanja. Sprva je kazalo, da ne bo problemov, kmalu zatem pa je M.D. pritisnil na plin in z vso hitrostjo zavozil v Ul. Fonderia, pri čemer verjetno ni vedel, da ga bo pot peljala ponovno do Trga dell’Ospitale.

Ko je spoznal, da ga na koncu že čakajo redarji, je vključil vzvratno vožnjo, prišel do Trga Stare mitnice ter tam zavozil na pločnik in z vratolomno vožnjo med mimoidočimi in mizicami bližnjih barov popeljal z vso hitrostjo po Ul. Carducci, kjer je šel mimo vseh rdečih semaforjem in nato zbežal neznano kam, vendar so redarji že razpolagali z registrsko oznako in barvo vozila. Le-to so našli naslednje jutro na koncu Rebri za Školjet pod univerzo, bilo je polno udarcev. S pomočjo očeta, ki živi v Trstu, so izsledili lastnika (že prej omenjenega M.D.) in ga pospremili na prizorišče: mladenič je lokalnim policistom izročil prijavo kraje vozila, ki jo je vložil ravno tisto jutro in v kateri je trdil, da je avto zadnjič vozil dan prej veliko pred divjo vožnjo pri Stari mitnici. Vendar s tem M.D. ni prelisičil redarjev, ki so ga dan prej dobro videli v obraz. Sledila je ovadba zaradi hlinjenja kraje vozila, poleg tega so mladeniču naložili več krepkih kazni zaradi nevarne vožnje, prekomerne hitrosti, vožnje po pločniku in nespoštovanja rdečega semaforja.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo