Sreda, 23 oktober 2019
Iskanje

Podelili nagrado Coin Excelsior Award

Zmagovalka je prejela bon v višini 3000 evrov, ki ga je morala porabiti v največ eni uri v veleblagovnici Coin

Trst |
11. jul. 2019 | 18:31
Dark Theme

V prenovljeni veleblagovnici Coin na Korzu Italia je včeraj potekalo prvo nagrajevanje Coin Excelsior Award v okviru mednarodnega modnega natečaja International Talent Support (ITS). Med 22 finalisti iz petnajstih držav je izstopala Moon Hussain, mlada angleška oblikovalka, ki je z devetimi modnimi izdelki prepričala žirijo, saj je s svojim delom izkazala izjemno kreativnost in doslednost s sodobno modno ponudbo. Njene izdelke bodo že v prihodnjih dneh prodajali v veleblagovnici Coin. Za svojo iznajdljivost je prejela bon v višini 3000 evrov, ki ga je morala danes porabiti v največ eni uri ravno v veleblagovnici Coin, ki je bon podarila.

»Trst je elegantno mesto z lepimi palačami in ljudmi, ki prisegajo na kvaliteto. Zato smo se odločili za ekskluziven naziv, ki združuje luksuzne izdelke z dostopnimi,« je povedal komercialni direktor Coin Alessandro Massa, ki je s pobudnico in direktorico ITS Barbaro Franceschin podelil nagrado.

Na nagrajevanju so bili prisotni vsi finalisti letošnjega ITS, številne osebnosti tržaške modne scene in pevka Elisa.

Višek dogajanje pa bo jutri v skladišču 42 v starem tržaškem pristanišču, ko bodo ob 22.30 vsi finalisti predstavili svoja dela na modnem defileju, ob koncu pa bodo prejeli zaslužena priznanja.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo