Torek, 02 junij 2020
Iskanje

Podelili nagrado Coin Excelsior Award

Zmagovalka je prejela bon v višini 3000 evrov, ki ga je morala porabiti v največ eni uri v veleblagovnici Coin

Trst |
11. jul. 2019 | 18:31
Dark Theme

V prenovljeni veleblagovnici Coin na Korzu Italia je včeraj potekalo prvo nagrajevanje Coin Excelsior Award v okviru mednarodnega modnega natečaja International Talent Support (ITS). Med 22 finalisti iz petnajstih držav je izstopala Moon Hussain, mlada angleška oblikovalka, ki je z devetimi modnimi izdelki prepričala žirijo, saj je s svojim delom izkazala izjemno kreativnost in doslednost s sodobno modno ponudbo. Njene izdelke bodo že v prihodnjih dneh prodajali v veleblagovnici Coin. Za svojo iznajdljivost je prejela bon v višini 3000 evrov, ki ga je morala danes porabiti v največ eni uri ravno v veleblagovnici Coin, ki je bon podarila.

»Trst je elegantno mesto z lepimi palačami in ljudmi, ki prisegajo na kvaliteto. Zato smo se odločili za ekskluziven naziv, ki združuje luksuzne izdelke z dostopnimi,« je povedal komercialni direktor Coin Alessandro Massa, ki je s pobudnico in direktorico ITS Barbaro Franceschin podelil nagrado.

Na nagrajevanju so bili prisotni vsi finalisti letošnjega ITS, številne osebnosti tržaške modne scene in pevka Elisa.

Višek dogajanje pa bo jutri v skladišču 42 v starem tržaškem pristanišču, ko bodo ob 22.30 vsi finalisti predstavili svoja dela na modnem defileju, ob koncu pa bodo prejeli zaslužena priznanja.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje bi radi počitnikovali?

2. jun. 2020 | 16:42
V Sloveniji
V Italiji
Na Hrvaškem
V Grčiji
Drugje
Letos si počitnic ne bom mogel privoščiti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo