Torek, 23 april 2019
Iskanje

Pogrešanega štiriinosemdesetletnika našli mrtvega

V iskalni akciji je sodelovalo skupaj približno 40 reševalcev

17. apr. 2019 | 15:37
Dark Theme

84-letnega G.G., ki so ga svojci pogrešali od včerajšnjih opoldanskih ur in za katerim je sinoči v Glinščici stekla obsežna iskalna akcija, so našli mrtvega, poroča deželni televizijski dnevnik RAI 3 na svoji spletni strani. Podrobnosti o odkritju trupla še niso znane.

V iskalni akciji je sodelovalo skupaj približno 40 reševalcev, in sicer reševalcev tržaške gorske in jamarske reševalne službe z reševalnimi psi, gasilcev, prostovoljnih gasilcev iz dolinske občine, pripadnikov civilne zaščite, karabinjerjev in policistov. S helikopterjema civilne zaščite in gasilcev, ki je prispel iz Benetk, so tudi preleteli območje nad Jezerom, peš pa so pregledali tudi vse gozdne steze, ki peljejo v Botač. Jamarski reševalci so pogrešanega iskali tudi v štirih jamah.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo