Četrtek, 09 julij 2020
Iskanje

Praprovski spopad med pustom in halloweenom

Na obisku pri pustarjih, ki pripravljajo voz, s katerim se bodo predstavili na 53. Kraškem pustu

6. feb. 2020 | 7:02
Dark Theme

V družbi razposajenih praprovskih pustarjev smo si ravno ogledovali posamezne lutke, ki sestavljajo letošnji voz. Naenkrat pa je ena od lutk oživela, začela migati z rokami ter razbijati s činelami. Navzoči smo prestrašeno poskočili in se začeli spraševati, kaj za vraga se je zgodilo, po šotoru pa se je že razlegel razposajen smeh ...

V šotoru, ki stoji ob glavni cesti, ki pelje skozi Praprot, se že od novembra zbirajo štirje kuharji, dva zidarja, električar in frizer. Morda res zveni kakor začetek smešnice, v resnici pa ekipa marljivih pustnih delavcev, ki jo že več mesecev sestavljajo Aljoša, Denis, Samo, Rok, Danjel, Edi in drugi pod vodstvom »starešine« Mitje Sandrija, pripravlja že 47. pustni voz v praprovski pustarski zgodovini, s katerim se bodo predstavili na kar sedmih povorkah po vsej deželi. Kaj pa tema? Poslednji boj med Halloweenom in pustom!

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo