Petek, 07 maj 2021
Iskanje

Pred cepilnim centrom tudi taksiji

V Starem pristanišču so uredili taksi postajališče

Trst |
14. apr. 2021 | 19:03
Dark Theme

Cepljenje v cepilnem centru v Starem pristanišču v zadnjih dneh poteka brez večjih zapletov. In brez dolgih čakalnih vrst. Od včeraj so tik pred Hidrodinamično centralo, v kateri cepijo Tržačane, uredili tudi taksi postajališče, na katerem bodo vsak dan taksisti ponujali prevoze. Kot so včeraj dejali, je bilo povpraševanje po taksi storitvi kar precejšnje, in prav zato so se taksisti odločili, da Občino Trst zaprosijo za dovoljenje za uporabo javne površine.

V povprečju so pred cepilnim centrom parkirani trije taksiji. »Domov peljemo zlasti tiste osebe, ki do centra pridejo peš ali z avtobusom. V glavnem gre za starejše občane,« je povedal taksist, ki je želel ostati neimenovan. Pred sprejemnim centrom in cepilno dvorano tudi ni več vrst, ki so se pojavljale prve dni množične cepilne kampanje. Pred vhodom v Hidrodinamično centralo so uredili tudi strešni šotor, ki še kako prav pride v primeru deževnih dni. Nekaj čakalni stolov so postavili tudi pred sprejemno dvorano skladišča 27, ki je sestavni del kongresnega centra.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje nameravate preživeti letošnje poletne počitnice, skladno z ukrepi za zajezitev pandemije?

19. apr. 2021 | 16:56
Odločil/a se bom, ko bom cepljen/a
Doma
V Italiji
V Sloveniji
Na Hrvaškem
V kakšni drugi državi
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo