Sreda, 22 maj 2019
Iskanje

Predstavili novi spletni portal Občine Trst

Prinaša vrsto novosti, nove funkcionalnosti in vsebine

Trst |
15. mar. 2019 | 14:04
Dark Theme

Na spletnem naslovu www.comune.trieste.it bo uporabnike poslej pričakal novi spletni portal Občine Trst. K posodobitvi so pristopili zaradi tehnoloških pomanjkljivosti stare spletne strani, izdelane pred 23 leti, kot tudi zaradi vsebinske prenove. Novi portal tako prinaša celo vrsto novosti, nove funkcionalnosti in vsebine.

Podrobnosti nove (enojezične) spletne strani Občine Trst so včeraj popoldne predstavili na okrogli mizi v avditoriju muzeja Revoltella, na kateri so strokovnjaki govorili tudi o uporabi sodobnih tehnologij.

Srečanje sta uvedla tržaški župan Roberto Dipiazza in občinska odbornica za komunikacijo Serena Tonel, ki sta poudarila, da informiranje in posredovanje javnih storitev na splet mora biti osnovno vodilo vsake transparentne uprave.

Tonelova je spomnila, da so na novi spletni strani delali več kot leto dni, na projektu pa je delalo okoli 15 oseb iz različnih ustanov. Za izdelavo spletne strani je bila pooblaščena družba Insiel, finančno pa je projekt podprla tudi Dežela FJK.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Na letošnjih evropskih volitvah:

16. maj. 2019 | 19:15
bom glasoval v skladu s tradicijo
bom spremenil svojo volilno navado
sem še neodločen, koga naj volim
še ne vem, ali bom volil
ne bom volil
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo