Ponedeljek, 21 september 2020
Iskanje

Razpis za vzgojitelje - tudi za Slovence

Rok za vložitev prijav - samo telematsko - zapade 16. marca ob 12. uri

Trst |
14. feb. 2020 | 10:16
Dark Theme

Občina Trst je razpisala javni natečaj za zaposlitev za nedoločen čas sedmih vzgojiteljev C kategorije za dopolnilno šolsko službo – t.i. SIS – in za rekreacijska središča. Ob lestvici za italijanske vzgojitelje bodo zbirali tudi slovenske kandidate, ki jih bodo vključili v lestvico slovenske dopolnilne šolske službe, ki jo danes koristijo na primer slovenski učenci OŠ Ribičič.

Kandidati morajo biti italijanski državljani, starejši od 18. in mlajši od 65. leta starosti, opravljeno morajo imeti višješolsko izobrazbo, poznati morajo angleški jezik, ob tem pa morajo dokazati tudi računalniške veščine. Isti pogoji veljajo seveda tudi za slovenske kandidate, ki morajo seveda razpolagati z višješolsko diplomo, ki so jo pridobili na slovenskih državnih višjih šolah.

Razpis in obrazec sta na razpolago na uradni spletni strani občine Trst. Rok za vložitev prijav – samo telematsko – zapade 16. marca ob 12. uri.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo