Ponedeljek, 25 maj 2020
Iskanje

Roberto de Gioia zamenjal stranko

Včlanil se je v civilno listo Progetto FVG, ki bo po novem prvič zastopana v tržaškem občinskem svetu

Trst |
18. sep. 2019 | 10:42
Dark Theme

Veteran tržaške politike Roberto de Gioia se tudi tokrat ni izneveril svoji naravi. Ponovno je zamenjal stranko. Včlanil se je v civilno listo Progetto FVG, ki bo po novem prvič zastopana v tržaškem občinskem svetu. In na ta način prestopil na stran desnosredinske koalicije. Za prestop v politično silo, ki ima v deželnemu svetu štiri deželne svetnike, se je odločil, ker verjame, da lahko v sklopu tega projekta bistveno prispeva k razcvetu Trsta.

»Ni novost, da sem večkrat sodeloval na sestankih te politične sile. Na njih sem spoznal osebe z veliko energijskega zagona. Ideje in predlogi te civilne liste so se mi zdeli vedno zanimivi. In ker Trst v tem času doživlja poseben trenutek; pristanišče ima vedno več prometa, staro pristanišče ni več opuščeno, turizem je v razcvetu, sem ocenil, da bi lahko v sklopu Progetta FVG tudi jaz bistveno prispeval,« je prestop z liste zelenih in socialistov, s katero se je za mesto v tržaškem občinskem svetu potegoval na zadnjih volitvah, utemeljeval de Gioia.

Več v današnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo