Ponedeljek, 28 september 2020
Iskanje

S cvetlico proti nasilju

Na Opčinah so taborniki RMV v okviru kampanje Fiori d'Azzurro prodali 40 Blossfeldovih kalanhoj in zbrali 540 evrov za boj proti nasilju nad otroki in najstniki

13. apr. 2019 | 16:39
Dark Theme

Na vsedržavni ravni poteka še danes dvodnevna kampanja Fiori d'Azzurro, ki jo prireja dobrodelna organizacija Telefono Azzurro. V 1700 italijanskih mestih so že včeraj res številni prostovoljci in organizacije, ki so pristopili k akciji, v dobrodelne namene prodajali sobno cvetje, izkupiček pa bo namenjen boju proti nasilju nad otroki in najstniki, za katerega se zavzema Telefono Azzurro.

Že tretje leto zapored so se dobrodelni kampanji pridružili tudi taborniki Rodu modrega vala Trst - Gorica, ki so včeraj mimoidoče vabili k s svoji stojnici s sobnim cvetjem pred barom Tabor na Opčinah. Tokrat so si dobrosrčni ljudje za prispevek 13 evrov (kdor se je ustavil pred stojnico pa je bil največkrat veliko bolj radodaren!) na dom odnesli Blossfeldovo kalanhojo z rumenimi ali rdečimi cvetovi, otroci pa so v dar prejeli še sinji balonček.

Siv in precej hladen »pomladni« dan, resda ni bil najbolj vabljiv, pa vendar je tabornicam uspelo prodati 40 cvetlic v vazi in zbrati kar 540 evrov!

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo