Torek, 01 december 2020
Iskanje

Še bolj nadzorovan vstop v Burlo

Od torka naprej triažna točka in čakalnica v šotoru

Trst |
29. jun. 2020 | 10:15
Dark Theme

Burlo Garofolo od torka, 30. junija, naprej uveljavlja še bolj omejen in nadzorovan vstop v bolnišnico. Triažno točko bodo uredili v šotoru, ki so ga v preteklih dneh že postavili med glavnih vhodom in tistim, ki vodi do urgence. V 60-metrov dolgem šotoru bodo uredili nadzorno točko in čakalnico za vse tiste spremljevalce, ki ne morejo vstopiti v bolnišnico.

To je sporočilo vodstvo bolnišnice, ki je želelo na ta način preprečiti množično zbiranje v notranjih prostorih. Spomnimo, da so že od začetka epidemije koronavirusa uvedli vrsto varnostnih ukrepov, med njimi tudi merjenje telesne temperature in obvezno razkuževanje rok v glavni veži, a v tej fazi rahljanja ukrepov je bilo treba storiti še korak naprej, saj so v bolnišnici začeli izvajati ambulantne preglede, ki so bili v zadnjih mesecih preklicani. In ker ponovno pričakujejo veliko obiskovalcev, so se odločili, da pred poslopjem uredijo nadzorno triažno točko in čakalnico za spremljevalce.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morali za praznike vsaj delno sprostiti ukrepe proti pandemiji?

27. nov. 2020 | 11:20
Da, absolutno
Da, toda nisem povsem prepričan/a
Ne
Absolutno ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo