Četrtek, 21 november 2019
Iskanje

»Še vedno obstajamo, čeprav nas ni na ekranih«

Obisk državnega sekretarja SKP -EL Maurizia Acerba

Trst |
8. nov. 2019 | 9:22
Dark Theme

»Še vedno obstajamo - prisotni smo na ulicah in dejavni v rajonih, le na televizijskih ekranih nas ni več videti, saj se nas in naših doslednih protiliberalnih pogledov že več let skušajo znebiti. Posledice tega so na dlani - razočaranje zaradi vladnih izbir Demokratske stranke je dovolilo vzpon nove, fašistoidne desnice Lige in Fratelli D'Italia. V resnici smo že tradicionalno pred medijsko napihnjenimi pojavi, ki hlinijo neko nasprotovanje, ki ga dejansko ni.« Državni sekretar Stranke komunistične prenove - Evropska levica Maurizio Acerbo, ki je bil včeraj gost tržaške SKP, je zbranim potrdil, da kljub temu, da stranka nima več svojih predstavnikov ne na krajevni ravni in niti v parlamentu, je še vedno aktivna pri vsaki socialni bitki.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo