Nedelja, 25 julij 2021
Iskanje

Še zadnje priprave na odprtje hotela Hilton

Štirizvezdični hotel bodo odprli konec meseca ali na začetku decembra - Sobe že prodajajo na spletnem portalu

Trst |
6. nov. 2019 | 9:55
Dark Theme

Palača zavarovalnice Ras na Trgu republike bo konec meseca ali na začetku prazničnega decembra zaživela v hotelski preobleki. Na približno osem tisoč kvadratnih metrov veliki površini bo zaživel hotel Double Tree by Hilton, ki bo ponujal 125 štirizvezdičnih sob za 250 gostov. V preteklih dneh so delavci odstranili še zadnje delavske odre v Ul. San Caterina, kjer v teh dneh urejajo pločnik za pešce, že pred tedni pa so odstranili lesene ograje pred vhodom v bodoči hotel. Tam so v vsem svojem siju zaživela veličastna vhodna vrata iz železa in medovine, nad njimi in hotelskim preddverjem pa impozanten lestenec.

Kot nam je zagotovili Andrea De Leo, marketinški menedžer hotelske družbe Hnh, je že skoraj vse nared za odprtje novega hotela. Vse sobe so že urejene, zadnje podrobnosti urejajo še v restavraciji in hotelski kavarni. Konec meseca pričakujejo še »kontrolo« odgovornih pri hotelski verigi Hilton, ki bodo dali zeleno luč odprtju hotela. »Hotelsko nastanitev v našem novem hotelu že nekaj časa promoviramo na različnih družbenih omrežjih, sobe pa tržimo na portalu booking.com,« je po telefonu dejal menedžer in ob tem še dodal, da v tržaški hotel polagajo velike upe, saj vedo, da turizem v tem mestu v zadnjih časih dosega zelo dobre rezultate.

Več v današnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj menite o digitalnem covidnem potrdilu?

24. jul. 2021 | 8:00
a) Edina alternativa novemu lockdownu
b) Nesmiseln ukrep
c) Dobra ideja, a težko jo bo učinkovito izkoristiti
d) Ukrep, ki diskriminira
e) Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo