Sobota, 24 avgust 2019
Iskanje

»Simboli so za volivce pomembni«

Predstavila se je lista Stranke komunistične prenove, ki podpira županskega kandidata Sandyja Kluna

Dolina |
10. maj. 2019 | 9:55
Dark Theme

»Pred nami so občinske volitve, ki nam bodo prinesle upravo prelomnega značaja. Zavedamo se, da bo tudi v primeru zmage, mandat zelo zahteven, zlasti zaradi vse skromnejših sredstev, ki jih občine prejemajo s strani deželne in državne uprave, zaradi novih zakonov, ki stremijo po tem, da bi se dela dajalo v zakup zunanjim podjetjem, zaradi pomanjkanja osebja, pa tudi zaradi deželnega preustroja krajevnih uprav,« je zbrane v sejni dvorani sedeža dolinske občine nagovoril tajnik krožka Stranke komunistične prenove v dolinski občini Igor Ota, ki se je uvodoma z minuto molka spomnil preminulega tajnika Petra Behrensa.

Člani liste Stranke komunistične prenove, ki ponovno podpirajo župansko kandidaturo Sandyja Kluna, so v sredo predstavili program, ki ga bodo zasledovali. Glavne točke so v grobih obrisih okrepitev občinskih storitev, transparentnost in soudeležba občanov, skrb za okolje in prostor, za cestno omrežje in javni prevoz, za socialno politiko in podporo družinam, za vzgojno-izobraževalne storitve in za mlade, za razvoj kulture in krajevnih običajev, turizma, gospodarstva in proizvodnih dejavnosti.

Delo Klunove uprave je bilo v preteklih letih, kljub težavam, vseeno pozitivno. Še vedno pa ni zaključeno, tako da mu je treba dovoliti, da ga spelje do konca v prihodnjih petih letih, je poudaril Ota.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da je zastava Slovenije tudi zastava Slovencev v Italiji?

25. jul. 2019 | 4:00
Da
Ne
Raje druga
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo