Ponedeljek, 09 december 2019
Iskanje

Stadion Rocco - pomlajen in tehnološko posodobljen

Zaključila se je dveletna obnova mestnega nogometnega hrama

Trst |
14. jun. 2019 | 18:52
Dark Theme

Po dveh letih je nogometni stadion Nereo Rocco končno nared. Osrednji mestni nogometni hram je bil zgrajen pred 27 leti, tako da se se prve »starostne gube« že pojavile in potreboval je temeljito oz. celostno prenovo, ki ga danes - po oceni italijanske nogometne zveze FIGC - uvršča med tri najlepše stadione v Italiji, za turinskim in videmskim. »Naš Rocco je zdaj bolj podoben angleškim stadionom, se pravi brez kakršnihkoli ovir oz. ograj med navijači in igriščem,« je slovesno potrdil občinski odbornik za šport Giorgio Rossi, ki je s kolegico za javna dela Eliso Lodi in tržaškim prvim možem Robertom Dipiazzo novinarje včeraj sprejel v tiskovni dvorani stadiona.

Za žogo so se preteklo nedeljo - brez velikih ekranov - po obnovljeni zelenici že pognali nogometaši Triestine in Pise, v ponedeljek (ob 18.30) pa bodo na vrsti še mladi nogometaši Srbije in Avstrije, ki bodo odigrali prvo tekmo v sklopu evropskega prvenstva U21.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo