Nedelja, 16 maj 2021
Iskanje

Tržačanka osumljena uboja v Franciji

V Franciji odmeva smrt mednarodno znanega DJ-a ‘Da Frikkyò oz. 49-letnega Davideja Masittija iz Modene, ki je umrl pretekli torek zaradi vboda z nožem na domu

3. maj. 2021 | 12:34
Dark Theme

V Franciji odmeva smrt mednarodno znanega DJ-a ‘Da Frikkyò oz. 49-letnega Davideja Masittija iz Modene. Umrl je pretekli torek zaradi vboda z nožem v bok na domu v kraju Saint Michel de Castelnau na jugozahodu Francije, kjer je dve leti živel s partnerko, 38-letno Tržačanko Anno in dvema otrokoma.

Reševalci so na kraj prispeli v torek okrog 23.30 in so Masittija našli mrtvega. Usoden naj bi bil edini vbod. Francoski sodni organi preiskujejo dejanje namernega uboja, njegova partnerka naj bi bila v priporu. Ženska sicer zavrača kakršnokoli obtožbo in je dejala, da se je Davide ranil sam. Preiskovalci pa menijo, da je Tržačanka res zabodla partnerja, toda da ga ni nameravala ubiti.

Sorodniki pokojnega DJ-a, ki živijo v Concordii blizu Modene, so bili ob novici smrti zaprepaščeni. Davidejev brat povsem izključuje možnost, da bi lahko za smrt bila kriva partnerka.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje nameravate preživeti letošnje poletne počitnice, skladno z ukrepi za zajezitev pandemije?

19. apr. 2021 | 16:56
Odločil/a se bom, ko bom cepljen/a
Doma
V Italiji
V Sloveniji
Na Hrvaškem
V kakšni drugi državi
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo