Nedelja, 20 september 2020
Iskanje

Tudi drugo devinsko počivališče v slabem stanju

Karabinjerji oddelka NAS so na počivališču ob avtocestnem priključku v smeri proti Tržiču naleteli na »hude higiensko-zdravstvene pomanjkljivosti«

Devin |
16. jan. 2020 | 15:24
Dark Theme

Karabinjerji posebnega oddelka NAS, ki so v začetku januarja obiskali južno devinsko počivališče (tisto ob avtocestnem priključku v smeri proti Trstu) in v njem zaznali slabe higienske razmere (počivališče je bilo zaradi tega en dan zaprto), so na podobno sliko naleteli tudi onstran vozišč, na severnem počivališču. Tam so v preteklih dneh naleteli na »hude higiensko-zdravstvene pomanjkljivosti«. Preglede opravljajo po nalogu državnega tožilstva v Trstu.

Skupaj z osebjem zdravstvenega podjetja so karabinjerji temeljito pregledali območje, ki ga upravlja podjetje Fast Eat Italy srl, in na koncu odredili prekinitev upravljanja z živili zaradi nespoštovanja standardov na področju higiene in hudih upravnih prekrškov. Kaznivih dejanj ni bilo. Slabo je bilo tudi vzdrževanje sanitarij ter ravnanje z odpadki.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo