Ponedeljek, 18 november 2019
Iskanje

V bmw-ju našli kokain

Tržaška lokalna policija ovadila dominikanska državljana

Trst |
8. nov. 2019 | 12:33
Dark Theme

Tržaška lokalna policija je ovadila sodstvu dominikanska državljana, ki sta v večjem avtomobilu znamke Bmw imela kokain. Do dogodka je prišlo preteklega 2. novembra, ko sta redarja v Ul. Piccardi opazila bmw, ki je bil ustavljen na avtobusni postaji, v njem pa so bile tri osebe. Ob prihodu uniformiranih mož, je eden od potnikov med sedeže odvrgel celofanski zavojček, zato so se redarji odločili za preiskavo in poklicali na pomoč druge kolege. Tako so odkrili, da je bil v zavojčku kokain, zato so vse tri potnike bmw-ja pospremili v kasarno lokalne policije, kjer so potem voznika avtomobila, 39-letnega dominikanskega državljana F.N.R., ovadili zaradi upiranja in nasilja do javne osebe, medtem ko so njegovega rojaka, 43-letnega C.A.L.C., ki je odvrgel kokain, signalizirali prefektu zaradi posesti droge. Na koncu so 6. novembra zasegli tudi bmw.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo