Torek, 07 april 2020
Iskanje

V Miljah aretirali serijskega tatu

Gre za domačina, ki je v predmestnih hišah in stanovanjih izvedel vrsto kraj

Milje |
11. dec. 2019 | 15:13
Dark Theme

Policisti komisariata iz Milj so prišli na sled avtorju številnih tatvin v stanovanjih v miljskem predmestju. Gre za 40-letnega domačina Jimmyja Gridellija, starega znanca sil javnega reda in tudi sodstva, ki so ga policisti aretirali preteklega 6. decembra zjutraj. Moški je zagrešil vrsto tatvin v nekaterih hišah, tudi ob prisotnosti stanovalcev, pri čemer mu je uspelo odnesti blago precejšnje vrednosti, prav tako je policija ugotovila, da je Gridelli nedovoljeno uporabil kreditno kartico nekega miljskega občana.

Preiskava je stekla novembra lani po seriji prijav zaradi tatvin, pri čemer so žrtve trdile, da so v bližini lastnih domovanj opazile Gridellija, ki je bil v krajevni skupnosti že znan po tovrstnih »podvigih«. Svoje žrtve je izbiral pretežno med starejšimi in občutljivimi osebami, s katerimi je z dolgimi pogovori navezal stik s ciljem, da se seznani z njihovimi navadami in ugotovi primeren trenutek za izvedbo prestopka. Preiskovalci so tudi ugotovili, da je bil tat zelo spreten, saj se je po izvedbi kraje takoj zatekel v Slovenijo, zlasti na območje na obmejnem pasu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako doma najraje preganjate čas?

17. mar. 2020 | 16:55
Gledam TV
Berem
Rešujem križanke
Kuham in pečem
Pospravljam
Poslušam glasbo
Se posvečam otrokom
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo