Torek, 07 december 2021
Iskanje

V stanovanju razpečevalno središče

Karabinjerji so aretirali 27-letnega B.C. in 23-letnega A.S.

Trst |
21. apr. 2021 | 14:41
Dark Theme

Karabinjerji iz Ul. Hermet so po preiskavi, ki jo je vodilo državno tožilstvo, zaradi razpečevanja mamil aretirali dva Tržačana, 27-letnega B.C in 23-letnega A.S.. V nekem stanovanju sta si uredila pravo razpečevalno središče in prodajala mamila stalnim strankam.

Potem ko so karabinjerji prestregli 65 gramov marihuane in 5 gramov heroina, so preiskali stanovanje in v njem našli še 238 gramov marihuane, rastlino konoplje, 15 gramov heroina, manjše odmerke kokaina, razne pripomočke in približno 2000 evrov gotovine kot izkupiček nezakonitega posla.

Mamila in denar ter ostale pripomočke so karabinjerji zasegli, moška pa so aretirali in ju odvedli v hišni pripor, ki ga bosta prestala vsak na svojem domu. Na razpolago bosta državnemu tožilstvu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo