Nedelja, 09 avgust 2020
Iskanje

V težkih pogojih do lepih dosežkov

Valentina Repini in Igor Svab predstavila delo v tržaškem mestnem svetu

Trst |
7. jan. 2019 | 8:40
Dark Theme

Tržaška desnosredinska občinska uprava nima dolgoročne vizije, trend populizma je prevzel številne občinske svetnike, odnosi med koalicijo in opozicijo pa niso konstruktivni. To je le nekaj kritik na račun delovanja tržaškega mestnega sveta, ki sta jih na včerajšnjem srečanju z novinarji predstavila slovenska predstavnika Valentina Repini (Demokratska stranka) in Igor Svab (Slovenska skupnost - Demokratska stranka), ki sta v lanskem letu kljub »pat« poziciji za opozicijo dosegla tudi nekaj lepih dosežkov za slovensko skupnost.

Mestna svetnika, ki se, kot sta poudarila, odlično dopolnjujeta, si v novem letu želita, da bi tržaški politiki znali prisluhniti in uresničiti modre besede, ki jih je v novoletni poslanici izrazil predsednik republike Sergio Mattarella.

Igor Svab kot podpredsednik občinskega sveta meni, da bi vsak politik in javni delavec moral biti varuh načel solidarnosti in dostojanstva.

Več v nedeljskem Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo